Tijdens de Paasvakantie 2018 is er op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 14uur (volgende data : donderdag 12 april, Vrijdag 13 april, zaterdag 14 april en zondag 15 april 2018) een rondleiding voor individuele bezoekers met een bezoek van de neolithische vuursteenmijnen in het Interpretatiecentrum “Silex’s” (gesloten op maandag)

Reserveer op het nummer 065/ 84 68 12 van SILEX’s, het Interpretatie centrum van de neolithische vuursteenmijnen van Spiennes. De verantwoordelijke organiseert telkens een groep van 12 personen voor de afdaling in de vuursteenmijnen.

Denk er aan voor uw bezoek:

  • dat men afdaalt langs een verticale ladder van 10 m
  • alleen platte gesloten schoenen (zoals sportschoenen) zijn toegelaten (geen sandalen, noch schoenen met hakken)
  • een pullover mee te nemen (11°C.in de mijn)
  • dat het afdalen in de mijn mogelijk is vanaf 10 jaar.

Meer inlichtingen op SILEX’S

Hartelijk dank de informatie door te sturen!